UA-48317611-1

Blomster til enhver anledning

Hos Blomsterhjørnet elsker vi at arbejde med blomster og vi kan tilbyde alle former for blomsterbinderi til enhver anledning og bringer naturligvis også personligt din hilsen ud i Svendborg og omegn.

Blomster skaber liv og blomster spræder glæde. Blomster er fantastiske til at understøtte enhver stemning - til hverdag eller fest, i sorgens stund eller en buket som siger alt når ord ikke slår til. Hos Blomsterhjørnet i Svendborg synes vi ganske enkelt at blomster er fantastiske!

Enhver anledning kan være den rigtige til at sende blomster, og hos Blomsterhjørnet sætter vi en ære i at binde præcis den buket som lige netop du synes er helt speciel.
                                                   
Kvalitet og garanti
Kvalitet er vigtigt for os og vi modtager friske varer flere gange hver uge. Alle vores afskårne blomster opbevares under optimale forhold på køl 24 timer i døgnet

Vi tilbyder 3 dages garanti på alle de buketter vi binder. Skulle du derfor, mod forventning, opleve at din buket ikke står står pænt i 3 dage skal du blot bringe buketten med dig i butikken og vi binder dig en ny buket.

I det omfang det er os muligt køber vi helst planter og blomster hos danske producenter og leverandører.

Gårdhaven
I vores lille skønne gårdhave kan du også finde et mindre udvlag af krukker og lignende samt dejlige blomster, oliventræer og andre spændende planter.

Sæson variation og trends er afgørende faktorer i vores udvalg af grønne planter, blomster og for de arrangementer og beplantninger vi fremstiller.